Πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, το χωριό σου θα είναι πάντα ο τόπος που σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αρώματα, και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Νιώθουμε μια νοσταλγία και μας λείπει. Σίγουρα θα θυμάστε το φουρνιστό ψωμί στον ξυλόφουρνο της γιαγιάς στην αυλή και το πόσο νόστιμο ήταν χωρίς να συγκρίνεται με τα ψωμιά που έχουμε συνηθίσει σήμερα.
Η διαδικασία της δημιουργίας ενός καρβελιού
Η αξία της παράδοσης και η διαδικασία της ζύμωσης ήτανε μία ιεροτελεστία για τις γιαγιάδες περισσότερο που τις βλέπαμε συχνά στον ρόλο του φούρναρη. Πλέον με τα έτοιμα και εργοστασιοποιημένα προϊόντα έχουν ξεχαστεί για τα καλά ορισμένες παραδοσιακές συνταγές.
ΕλλάδαΑνείπωτη θλίψη! Πέθανε ο Μανούσος ΜανουσάκηςLifestyleΔύσκολες ώρες για την Βασίλισσα των Χαλιών, Δέσποινα Μοιραράκη
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Νέα Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ μέσα στη νύχτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική