Πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, το χωριό σου θα είναι πάντα ο τόπος που σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αρώματα, και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Νιώθουμε μια νοσταλγία και μας λείπει. Σίγουρα θα θυμάστε το φουρνιστό ψωμί στον ξυλόφουρνο της γιαγιάς στην αυλή και το πόσο νόστιμο ήταν χωρίς να συγκρίνεται με τα ψωμιά που έχουμε συνηθίσει σήμερα.
Η διαδικασία της δημιουργίας ενός καρβελιού
Η αξία της παράδοσης και η διαδικασία της ζύμωσης ήτανε μία ιεροτελεστία για τις γιαγιάδες περισσότερο που τις βλέπαμε συχνά στον ρόλο του φούρναρη. Πλέον με τα έτοιμα και εργοστασιοποιημένα προϊόντα έχουν ξεχαστεί για τα καλά ορισμένες παραδοσιακές συνταγές.
LifestyleΌλοι χειροκροτούν τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε με το «γάντι» όσα κανείς δεν τόλμησε για τη Ζήνα ΚουτσελίνηΕλλάδαΚαιρός: Θα πνιγούν στις πλημμύρες: Έρχεται σε 48 ώρες η βροχή όλου του έτους – Αuτές είναι οι περιοχές που θα «βυθιστούν» στο νερό
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Έχασα τον λεβέντη: «Λυγίζει» η μητέρα του Κοσμά που Έφυγε από τη ζωή – «Οι καταγγελίες για…»
“Εφυγε” από την ζωή η Φωτεινή Τσιτσιρίκη εργαζόμενη στην Καθαριότητα του Δήμου Βόλου