Πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, το χωριό σου θα είναι πάντα ο τόπος που σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αρώματα, και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Νιώθουμε μια νοσταλγία και μας λείπει. Σίγουρα θα θυμάστε το φουρνιστό ψωμί στον ξυλόφουρνο της γιαγιάς στην αυλή και το πόσο νόστιμο ήταν χωρίς να συγκρίνεται με τα ψωμιά που έχουμε συνηθίσει σήμερα.
Η διαδικασία της δημιουργίας ενός καρβελιού
Η αξία της παράδοσης και η διαδικασία της ζύμωσης ήτανε μία ιεροτελεστία για τις γιαγιάδες περισσότερο που τις βλέπαμε συχνά στον ρόλο του φούρναρη. Πλέον με τα έτοιμα και εργοστασιοποιημένα προϊόντα έχουν ξεχαστεί για τα καλά ορισμένες παραδοσιακές συνταγές.
Lifestyle24χρονη, γιατρός στο Ασκληπιείο και 20 χρόνια μικρότερη: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος του Αριστομένη ΓιαννόπουλουLifestyle“Παίρνουμε την ευθύνη” Η δύσκολη απόφαση που πήρε η οικογένεια της Μαρινέλλας
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Σε συναγερμό μεγάλη πόλη της Ελλάδας – Έκλεισαν οι δρόμοι, πανικός και κατάσταση εκτακτης ανάγκης
Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα 22χρονο και 21χρονη
Φωτιά σε παιδότοπο στο Περιστέρι – Σημείο έχουν σπεύσει 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα