ήρθαν-τα-πάνω-κάτω-όταν-η-γιούλικα-σκαφ-87447

Ήρθαν τα πάνω κάτω: Όταν η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε στους συναδέλφους της ότι είμαι έγκυος

Ανάγνωση: 1'

Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας σειράς του ANT1+, «Ψυχοκόρες».

Οι δηλώσεις της

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση της σειράς το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, όπου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για πρώτη φορά με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε, ήταν πάρα πολύ νωρίς για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η εγκυμοσύνη. Ανακοίνωσα στους συναδέλφους μου ότι είμαι έγκυος πριν μερικές ημέρες. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Αλλάξαμε λίγο τη γκαρνταρόμπα μου γιατί κάποια ρούχα, ειδικά τα παντελόνια της εποχής που ήταν ψηλόμεσα, δεν μου έκαναν πια και συνεχίσαμε ως έχει. Δεν άλλαξε κάτι ούτε στον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε στις ώρες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Την «τρέμουν» οι Τούρκοι”: 30χρονη Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το Mirage 2000-5 – Σώθηκα από θαύμα

Θεσσαλονίκη EuroPride 2024: Ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη παρέλαση – Λαοθάλασσα κόσμου Χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και μη