Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα του, Αντώνη, αλλά και τα τελευταία χρόνια που ήταν δίπλα του.
Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα, Αντώνη Βαρδή, καθώς και την ψυχολογία που είχε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.
Όσα ανέφερε
Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «το να είμαι γιος ενός μεγάλου καλλιτέχνη θεωρώ πως στη δική μου περίπτωση ήταν πλεονέκτημα. Γιατί ακόμα και αν ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική, θα έπρεπε να χτυπήσω πάρα πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου μού άνοιξε όλες τις πόρτες και με πήρε στην εταιρεία».
“Το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο”, Γιάννης Βαρδής
Σχετικά με το τέλος του πατέρα του, ο Γιάννης Βαρδής επεσήμανε «το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από τον Δεκέμβριο του 2013 και γιατί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014, τα πράγματα αγρίεψαν. Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και για αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε».
ΕλλάδαΈρχεται «λουκέτο» σε όλη τη χώραLifestyleΏρες αγωνίας για την Καίτη Φίνου – “Δυστυχώς”
Και συμπληρώνει ο Γιάννης Βαρδής «έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει για να εκφραστεί, δεν μπορεί να πιάσει την κιθάρα για να παίξει λόγω της παράλυσης, έχει χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του».
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Γιάννης Βαρδής: Η Τραπ μουσική σήμερα είναι προσβλητική, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει
Γιάννης Βαρδής: «Η Τραπ μουσική είναι προσβλητική, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει»