LIFESTYLE

“Έμεινα καραφλή” Η Τούνη έβγαλε τις τρέσες και τα ψεύτικα μαλλιά και έγινε αγνώριστη

Ανάγνωση: 2'

H Ιωάννα Τούνη δεν ξεκίνησε μόνο διατροφή εδώ και μία βδομάδα, αλλά αποφάσισε να κάνει και μία αλλαγή στα μαλλιά της!

H influencer πήγε στο κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions που είχε εδώ και αρκετό καιρό και μας έδειξε πως είναι με τα φυσικά της μαλλιά!

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου την είδαμε με το φυσικό της μαλλί και η αλλαγή είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η ίδια είπε μετά την αλλαγή: «Για πείτε. Πολύ περίεργη νιώθω. Ωραία είναι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά μου. Μετά από τη μαλλούμπα που έφυγε νιώθω λίγο φαλακρή, αλλά η αλήθεια είναι αρκετό μαλλί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Οπότε θα το συνηθίσω. Ας κάνουμε λίγο hype στον εαυτό μου. Τέλειο! Πάρα πολύ μου πάει. Sexy πεθαίνω. Το λέω για να το ακούω και να το εμπεδώνω»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει αναφέρει πολλές φορές ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους γονείς της, τους οποίους αγαπά ιδιαίτερα. Παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνά μαζί τους.

Απόδραση στη Μύκονο με τη Μητέρα της

Αυτές τις μέρες, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας στα Ματογιάννια, ένας ρεπόρτερ του Mykonos Live TV συνάντησε την Αλεξάνδρα και τη μητέρα της. Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της Αλεξάνδρας, ζήτησε αστειευόμενος το χέρι της από τη μητέρα της, η οποία όμως απάντησε αρνητικά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφίζεται με μπικίνι, πάνω σε σκάφος και “κόβει” την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της.

Ειδικότερα, η influencer διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, αποτέλεσμα γυμναστικής και υγιεινής διατροφής και οι φωτογραφίες της, με πράσινο και κόκκινο μπικίνι, το αποδεικνύουν.

Τα μυστικά της Αλεξάνδρας Παπαγιώταρου για καλλίγραμμο κορμί

Μάλιστα, όπως είχε υπογραμμίσει, προπονείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με βάρη για γράμμωση, κάνει ποδήλατο, διάδρομο και kickboxing, ενώ για τη διατροφή της επεσήμανε «τον χειμώνα τρώω ότι θέλω. Όμως μετά το Πάσχα, πάντα προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου. Φροντίζω να μην ξεπερνάω τις 1.500 θερμίδες την ημέρα, καταναλώνοντας κυρίως πρωτεΐνες και λιγότερο υδατάνθρακες. Αυτό τον καιρό ζυγίζω 56 κιλά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάλος ξανά με αυτά που είπε η Ιώννα Τούνη, είναι μαμά και δεν προλαβαίνει, γι’αυτό τρώνε συνέχεια ντελίβερι, οικογενειακώς

Ιωάννα Τούνη: «Πώς τα προλαβαίνουν όλα οι εργαζόμενες μαμάδες; Δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ»

Δυο μισθοί για μια φωτογραφία: O τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη και τα αστρονομικά χρήματα που παίρνει

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ