Πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, το χωριό σου θα είναι πάντα ο τόπος που σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αρώματα, και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Νιώθουμε μια νοσταλγία και μας λείπει. Σίγουρα θα θυμάστε το φουρνιστό ψωμί στον ξυλόφουρνο της γιαγιάς στην αυλή και το πόσο νόστιμο ήταν χωρίς να συγκρίνεται με τα ψωμιά που έχουμε συνηθίσει σήμερα.
Η διαδικασία της δημιουργίας ενός καρβελιού
Η αξία της παράδοσης και η διαδικασία της ζύμωσης ήτανε μία ιεροτελεστία για τις γιαγιάδες περισσότερο που τις βλέπαμε συχνά στον ρόλο του φούρναρη. Πλέον με τα έτοιμα και εργοστασιοποιημένα προϊόντα έχουν ξεχαστεί για τα καλά ορισμένες παραδοσιακές συνταγές.
LifestyleΕλένη Μενεγάκη για Ματέο: «Μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, τον λατρεύω αλλά δε μπορώ»ΕλλάδαΚαίγεται το Άγιο Όρος
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Μεγάλη φωτιά δίπλα από κατοικίες – Απειλή να κάψει εκκλησία – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Θλίψη στην ΕΡΤ: Πέθανε ο Κώστας Σιδηρόπουλος – Το «αντίο» των συναδέλφων του
Θρήνος για τον Στέλιο – Πέθανε σε ηλικία 36 ετών και σκόρπισε θλίψη